Ideje

HUMANE TEHNOLOGIJE
Naše mišljenje je da je tehnološki razvoj u trci za profitom malo skrenuo sa putanje u kojoj je imperativ stvaranje humanih tehnologija. Stvar se malo okrenula. U svetu brzih tehnoloških promena, čovek je sve manje u stanju da apsorbuje dešavanja u svom neposrednom okruženju i postaje sve više umesto aktivnog korisnika samo serviser na modernim tehnološki kompleksnim dostignućima. Isuviše vremena mu oduzima bavljenje telefonima, Web-om, kućnim uređajima, prevoznim sredstvima i tako postepeno uvučen u hiperbrzi tempo života, okreće leđa prirodi i samim tim životu u skladu sa prirodom kao svojim primarnim tvorcem. Nećemo spekulisati kako to utiče na organizam svake jedinke, budućnost će pokazati.
Naša glavna misija je da pokušamo da obrnemo situaciju u korist čoveka i to tako da bavljenje tehnologijom ne bude svrha nego samo rutinska podrazumevana stvar, sa gomilom radnji rutinirano izvedenim mimo naše volje. Smatramo da ćemo time ostaviti dovoljno prostora za bavljenjem porodicom, okruženjem, humanizovanjem života.
Osmislili smo gomilu tehnološki kompleksnih uređaja kako bi sebi olakšali život…Jedini problem je što smo ih napravili jako mnogo!

SYNVICINITY?

STAN, AUTOMOBIL,
RADNO MESTO…
VAŠI PRIJATELJI?

NOVA DIMENZIJA UPOTREBE
INFORMACIONE TEHNOLOGIJE
U VAŠEM OKRUŽENJU
POBOLJŠANJE UDOBNOSTI ŽIVLJENJA