Projektovanje

Od samog svog nastanka SYNAPSYS akcenat stavlja na precizno i dugotrajno analiziranje svakog projekta, planiranje, izradu mnogih “maketa”, pripremu validne dokumentacije, podršku, timski rad, implementaciju rešenja, te konstantno praćenje procesa (izvođenje, nabavka, kontrola…) i na kraju zaokruživanje poslovnih procesa odgovarajućim testiranjima, merenjima i pripadajućom dokumentacijom.
Takav sistem rada je kvalitativno utvrđen interni standard, kojim se osigurava zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Na osnovu tako utvđenih procesa, često se dešava da investitoru pomažemo da definiše kriterijume i standarde po kojima će određen posao biti izveden.
Iz samog nabrajanja se može naslutiti da su svi procesi pri implementaciji projekta neodvojivi, te da je teško povući jasnu granicu između njih. Naš sistem rada obezbeđuje inicijativu i razvoj timskog duha, te da učesnici projekta osećaju da se odgovornosti prepliću, a ciljevi tima postavljaju se ispred individualnih.
Vrlo važan momenat je sticanje kolektivnog ili timskog iskustva koje se stalno nadograđuje. Taj aspekt se pogotovo ispoljava u projektima u kojima postoje naznake sistemske integracije, što mi sa zadovoljstvom „podgrevamo“ kod potencijalnih investitora, izgradnjom svesti o tome da učestvuju u tehnološki naprednom projektu, ekonomski etabliranom i operativno lakše sprovodljivom i eksploatisanom i to kao ravnopravan stavaralac!